RESTAURANTE MIRADOR

GASTRONOMIA AL RESTAURANT MIRADOR

La gastronomia és una part fonamental de La Daurada. El nostre Xef treballa constantment per innovar i oferir una proposta diferent basada principalment en productes de la terra i de proximitat.

CARTA RESTAURANT

Vine a la Daurada i tingues una experiència gastronòmica amb els cinc sentits. Assaboreix el nostre menjar mentre gaudeixes d’unes vistes espectaculars sobre el mar des del nostre restaurant mirador. Et recomanem l’orada fregida amb adob, que és un dels nous deliciosos plats, quedaràs encantat.

VEURE CARTA

MENÚ DIARI ENTRE SETMANA

Entre setmana a La Daurada oferim un menú que no et pots perdre, cada setmana el renovem perquè puguis gaudir de plats nous i exclusius que no estan a la carta normal, a més a més d’una selecció dels nostres millors plats o arrossos.

VEURE MENÚ

MENÚ D'ARROSSOS
(DISSABTE I DIUMENGE)

El cap de setmana es pot gaudir amb un menú d’arrossos amb aperitius a compartir que inclouen entre altres, musclo del Delta, croquetes de cecina, salmorejo amb crostons o encenalls de pernil ibèric i ou dur… De segon es pot escollir entre diversos i deliciosos arrossos com l’arròs negre o l’arròs a la barcelonina.

VEURE MENÚ

MENÚS PER A GRUPS +10 PERS.

Si sou un grup gran i voleu gaudir d’un bon àpat a La Daurada, no us preocupeu, tenim diversos menús per a grups amb una selecció dels nostres millors plats. Mínim 10 persones, escolliu l’opció que més us agradi.

VEURE MENÚS

MENÚ PICA PICA +20 PERS.

Si sou un grup gran i voleu gaudir d’un bon pica-pica a La Daurada, no us preocupeu, tenim diverses opcions per a grups amb una selecció de les nostres millors tapes i plats. Mínim 20 persones, escolliu l’opció que més us agradi.

VEURE MENÚ